Strategica, een hecht team van specialisten

De rol van uw strategisch adviseur

Bij Strategica wordt u omringd door een groep van specialisten die kunnen beroepen op jarenlange ervaring. Advies op maat, afgestemd op uw doelstellingen, daar kan u als klant op rekenen. Uw strategisch adviseur zal u als een uniek contactpersoon door het volledige traject begeleiden.

Strategisch advies omtrent uw persoonlijke financiële planning kan het best worden vergeleken met een diagnose van een team van artsenspecialisten die u helpen bij het analyseren en behandelen van een ernstige ziekte. Elke arts moet rekening houden met de bevindingen van de anderen binnen het team om negatieve bijwerkingen uit te sluiten, de juiste diagnose te stellen en zo tot een optimale genezing te komen. Uw strategisch adviseur is de coach van dit team die uw financiële gezondheid bewaakt nu en in de toekomst.

Het succes van een samenwerking met Strategica is nauw verbonden met de adviseur die u begeleidt. Uw strategisch adviseur bekleedt diverse rollen. Zijn of haar speelveld beweegt zich tussen de doelstellingen van u en uw familie, de complexiteit van uw familievermogen en het continu veranderd wetgevend, fiscaal en financieel kader.

Een strategisch en financieel adviseur is als het ware een personal trainer voor uw ganse familiale vermogen. Hij/zij helpt u op verantwoordelijke manier te sparen en te investeren steeds met uw persoonlijke doelstellingen voor ogen. Uw strategisch adviseur is een waardevolle verantwoordelijke partner om samen fiscaal fit te worden en blijven.

Uw adviseur van Strategica wijst u op de gevaren en opportuniteiten van de keuzes die u maakt met betrekking tot uw familiaal vermogen. Uw strategisch adviseur is een klankbord voor onder meer de volgende vragen: Op welke manier kan ik mijn wens financieren? Volstaat mijn vermogen om later zorgeloos te leven? Welke verdeelsleutel hanteer ik om mijn vermogen te spreiden? Welke gevolgen kent de overdracht van mijn vennootschap aan één van de kinderen? Hoe kan ik erfbelasting besparen voor mijn erfgenamen? Dit zijn een paar voorbeeldvragen waarbij uw ervaren strategisch adviseur perspectief kan bieden.

Strategica heeft een hecht team van specialisten dat al jaren samenwerkt en ook voor uw dromen klaarstaat om uw doelstellingen tot een succes te brengen.

Strategica haar onderscheidende kracht bestaat er uit dat we vertrekken met een neutraal en luisterend oor vanuit uw doelstellingen. We werken met een globaal overzicht waarbij alle facetten van fiscaliteit tot successie worden behandeld. We bieden de klanten steeds een duidelijke beeld van uw situatie die u ontzorgt.

Strategica - Een hecht team van adviseurs
"Er is een hechte vertrouwensband ontstaan met onze adviseur, die steeds bereikbaar is voor onze vragen"
Van Nieuwenhove & Bracke - Gent

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.