Cases

Dit vinden onze klanten van Strategica’s dienstverlening. Wilt u ook uw ervaringen met ons delen? Graag!
Stuur ons een mailtje: info@strategica.be.

Strategica - testimonial

Van Nieuwenhove & Bracke

Als moeder en dochter (zonder erfgenamen) hadden we onszelf al regelmatig afgevraagd hoe het nu moest met successie en pensioenregelingen en beleggen in deze bancair moeilijke tijden. Dit zette ons ertoe aan een voordracht van Strategica bij te wonen.

We merkten al snel dat zij ons op weg konden zetten en vroegen een vrijblijvend gesprek met een adviseur. Het contact en de informatie  die we kregen, was professioneel en we besloten met hen in zee te gaan. Ondertussen is er een hechte vertrouwensband ontstaan met onze adviseur, die steeds bereikbaar is voor onze vragen. Hij volgt onze familiale en financiële  situatie uitstekend op, zodat bijsturingen of wijzigingen, indien nodig, met ons akkoord, uitgevoerd kunnen worden.

Wij slapen nu dus met een gerust hart en op beide oren. Wetende dat de toekomst geregeld is en we altijd een vriendelijk aanspreekpunt hebben. Een aanrader!

Van Nieuwenhove & Bracke - Gent
De Paepe – Landegem

De Paepe – Landegem

Wij hadden behoefte aan kennis over onze geldzaken en onze nalatenschap door een betrouwbare partij. Het commerciële (beleggings)aanbod is te overweldigend en de meest voordelige oplossing in het erfenislabyrint te complex om de juiste wegen te kiezen.

Zo hebben we Strategica gevonden. Zij hebben ons glashelder de do’s en dont's uitgelegd en me oplossingen voorgesteld.

De Paepe – Landegem
De Bock – Lokeren

De Bock – Lokeren

Als bijna vijftiger en professioneel zeer actief in binnen- en buitenland was de tijd rijp om professioneel advies omtrent pensioen- en vermogensplanning alsook successieplanning in te roepen. We hebben een zeer goede keuze gemaakt om een samenwerking te starten met Strategica. Persoonlijk vond ik belangrijk om een goede match te hebben met je adviseur en je goed te voelen bij hem of haar, iemand die luistert zonder te forceren. Iemand die zeer bereikbaar is voor deskundig advies en daarbij snel kan schakelen. Soms lukt het me niet binnen een bepaald tijdsbestek of heb ik een tweede opinie nodig. Onze adviseur van Strategica is een gesprekspartner geworden die dicht bij ons staat en als vertrouwenspersoon onze situatie na enkele maanden ondertussen perfect kent en zodoende ook voorstellen op maat kan geven.

De Bock – Lokeren

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.