Cookieverklaring van Strategica NV

Deze cookie verklaring is het laatst bijgewerkt op 14/08/2020.
 

1. Wie zijn wij?

Deze website is eigendom van Strategica met BTW nummer BE 0656.944.871 waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in Groendreef 37 bus 1A 9880 Aalter. Wanneer in dit beleid vermeldingen zijn van “Wij”, “We”, “Ons”, “Onze, bedoelt dit duidelijk Strategica.
U kan ons bereiken op het bovenstaande adres of per e-mail op dpo@strategica.be.
We hebben een Data Protection Officer aangesteld die u op de bovenstaande coördinaten bereikt.

2. Introductie

Strategica (https://www.strategica.be) maakt gebruik van eigen cookies (de zogenaamde eerste partij cookies) en cookies van derde partijen van wie de diensten op de website (kunnen) gebruikt worden (de derde partij cookies). In artikel 5 vindt u een overzicht van alle cookies met hun respectieve doelstelling, bewaartermijn, wie ze plaatst en ontvangt.
Mocht U beslissen om bijvoorbeeld de sociale media cookies niet te aanvaarden dan bestaat de kans dat bepaalde delen van onze website moeilijk of niet zullen werken (bijvoorbeeld video).
Als u ons de toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van de niet-functionele cookies dan kan u uw akkoord altijd wijzigen. Zie hiervoor artikel 5.

3. Wat zijn cookies?

Dit zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals een computer, tablet of smartphone. Waar we het hierna hebben over “cookies” bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken zoals pixels, plug-ins, trackers, reCaptcha…Cookies maken het mogelijk om uw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw uw gegevens in te voeren, voorkeuren aan te geven of uw instellingen aan te passen. Op die manier laten we ook onze website beter werken, begrijpen we het bezoekersgedrag op de website. Andere partijen krijgen inzicht in uw surfgedrag zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten.
We geven ook graag een woordje uitleg bij de sociale media cookies die gebruikt worden voor de integratie van diverse sociaal netwerksites op onze website. Ingebedde elementen van derden of met andere woorden inhoud bij een derde partij opgeslagen, kunnen namelijk ook op onze website worden getoond. Daarnaast kan de inhoud van sociaalnetwerksites worden gedeeld door middel van de aanwezige buttons op de diverse pagina’s. Voorbeelden van dergelijke sociaalnetwerksites zijn Facebook, Google+, Whatsapp, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter.

We gebruiken functionele, voorkeur, analytische, marketing en sociale media cookies. Met uitzondering van de functionele cookies vragen we uw toestemming voordat we deze kleine informatiebestanden plaatsen. De verwerking van functionele cookies, noodzakelijk voor het goed functioneren van onze website, is gebaseerd op onze contractuele verplichting om u een goed werkende website aan te bieden.

De cookies zijn persoonsgegevens. Over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u meer informatie in ons privacy beleid.

De cookies brengen de veiligheid van uw computer niet in gevaar.

4. Soorten cookies

4.1. Herkomst

Eerste partij cookies zijn cookies die Strategica op de website plaatst.
Derde partij cookies zijn cookies die derde partijen op de website plaatsen doordat Strategica elementen van andere websites invoegt.

4.2. Levensduur

Permanente cookies blijven op uw toestel (desktop, laptop, smartphone, …) aanwezig voor de levensduur van de cookie. Telkens u onze website bezoekt worden ze geactiveerd.
Sessie cookies gelden enkel voor de lopende sessie en worden verwijderd wanneer u de browser afsluit.

4.3. Wat is het doel van deze cookies?

Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat alle onderdelen van de website optimaal functioneren. Dit zijn dus cookies die nodig zijn voor de goede werking en de beveiliging van de website.
Niet-functionele cookies hebben statistische, sociale en commerciële doeleinden.
Analytische cookies geven ons het inzicht hoe de bezoeker van onze website navigeert tussen de verschillende pagina’s, vanuit welke regio hij/zij ons bezoekt. Op basis van deze verzamelde informatie wordt een statistische analyse gemaakt om zo de structuur, navigatie en inhoud van onze website aangenamer te maken én te verbeteren.

Via de marketing cookies krijgt u een gepersonaliseerd online advertentieaanbod. Door uw surfgedrag krijgen wij en de derde partijen een zicht hoe onze campagnes hebben gepresteerd.
De sociale media cookies worden geplaatst via buttons van de sociale mediasites (zoals facebook, twitter, YouTube, …) die op onze website worden geplaatst en doorgegeven aan deze sociale media. Strategica heeft geen invloed op het gebruik van en de manier waarop zij met deze gegevens omspringen. Meer informatie staat in de privacy verklaringen van deze derde partijen waarvan u hieronder de links vindt.

5. Cookies die wij gebruiken

6. Uw toestemming

Uw toestemming geeft u bij een eerste bezoek aan de website van Strategica door op “Ik aanvaard alle cookies” te klikken.
Wilt u echter uw voorkeuren meer gedetailleerd instellen dan maakt u een keuze en vervolgens klikt u op “Mijn voorkeur opslaan”.
Deze toestemming kan u steeds intrekken (zie punt 5).
Als u bij het eerste bezoek enkel de noodzakelijke cookies aanvaardde dan kan u altijd deze initiële keuze wijzigen (zie punt 5).

7. In- en uitschakelen

U kan ook via uw browser de cookies automatisch of handmatig verwijderen. Daarbij is het ook mogelijk om aan te geven of bepaalde cookies mogen geplaatst worden of niet. Uw internetbrowser instellen om een bericht te ontvangen wanneer een cookie wordt geplaatst behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u terug in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Browser Link naar het privacy beleid:

Let op! Als cookies zijn uitgeschakeld, bestaat de mogelijkheid dat deze website van Strategica niet optimaal werkt. Na de verwijdering in uw browser, worden cookies na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een volgend bezoek aan onze website.

8. Uw rechten

U heeft heel wat rechten bij de verwerking van uw persoonsgegevens waaronder de verwerking van cookies vallen.
De uitvoering van uw rechten in onze systemen en procedures gebeurt uiterlijk 30 dagen nadat wij de aanvraag hebben ontvangen. Mochten we om één of andere reden deze termijn niet halen dan informeren wij u voor het verstrijken van de oorspronkelijke periode.

8.1. Recht van toegang en inzage

U heeft het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van Uw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat Wij van Uw persoonsgegevens maken.

8.2. Recht van verbetering, verwijdering en beperking

U bent vrij om Uw persoonsgegevens al dan niet mee te delen aan Strategica. Daarnaast heeft U steeds het recht om Ons te verzoeken Uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. U erkent dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensten en producten niet leverbaar zijn.
U mag eveneens vragen om de verwerking van uw Persoonsgegevens te beperken.

8.3.Recht van verzet

U beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van Uw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen. Daarnaast heeft U steeds het recht om U te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing; in dergelijk geval hoeft u geen redenen op te geven.

8.4. Recht van vrije gegevensoverdracht

U beschikt over het recht om Uw Persoonsgegevens die door Ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.

8.5. Recht van intrekking van de toestemming

Voor zover de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschikt U over het recht om die toestemming in te trekken.

8.6. Uitoefening van uw rechten

U kunt uw rechten uitoefenen door ons daartoe te contacteren, hetzij per e-mail naar dpo@strategica.be per post naar Strategica NV, Groendreef 37 bus 1A, 9880 Aalter  of door gebruik te maken van het onderdeel “Contacteer ons” op de Website, mits bijvoeging van een kopie van Uw identiteitskaart.

8.7. Automatische beslissingen en profiling

De verwerking van Uw Persoonsgegevens omvat profiling. Dit impliceert dat Strategica op basis van uw aankoophistoriek u gepersonaliseerde aanbiedingen en advertenties kan toesturen. U hebt steeds het recht om zich kosteloos te verzetten tegen deze profiling. U kan dit doen door het verzenden van een e-mail naar dpo@strategica.be

8.8. Recht om klacht in te dienen

U beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail:  contact@apd-gba.be.
Dit laat een voorziening voor een burgerlijke rechtbank onverlet. Indien u schade zou lijden als gevolg van de verwerking van Uw persoonsgegevens, kunt U een vordering tot schadevergoeding instellen.
 

 

 

"Advies met kennis van zaken heeft ons weloverwogen beslissingen doen nemen. Aanrader!"
Leliaert – Temse

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.