Familiaal inkomen

Strategica - Familiaal inkomen
Strategica - Familiaal inkomen icoon

Het eerste onderdeel van financiële planning omvat de analyse en optimalisatie van uw gehele gezinsinkomen. Meestal heeft u een goed zicht op de details maar ontbreekt het totaaloverzicht. Naast uw loon of inkomsten uit uw onderneming zijn er immers ook andere inkomsten zoals bv. huurgelden uit onroerende goederen, beleggingen, lijfrente en pensioen.

Contacteer ons

Wij maken een totaalanalyse van uw huidig inkomen én bekijken hoe dit zich verhoudt tot het inkomen wanneer uw (gezins)situatie zou veranderen. We stellen de juiste vragen om uw inkomen te beveiligen als moeilijke momenten uw levenspad zouden kruisen bv. arbeidsongeschiktheid, overlijden e.d.m. Zelf hoeft u er geen moment van wakker te liggen. Strategica maakt voor u de grondige denkoefening, die indien gewenst met uw accountant verder kan worden besproken en/of uitgewerkt. 

Fiscale optimalisatie

We stellen vast dat we in 92% van de dossiers fiscaal kunnen optimaliseren. Belastingen zijn immers een moeilijk te ontwarren kluwen voor wie de expertise ontbreekt. Strategica maakt zijn klanten wegwijs en onderzoekt alle pistes om de fiscale impact tot het minimum te beperken.

Tal van klanten doen een beroep op de experten van Strategica voor de optimalisatie van hun belastingen. De overheid heft deze belasting als directe belasting op het inkomen. Dit roept heel wat vragen op. Wat is de invloed op mijn vermogen? Welke tarieven zijn er van toepassing? …

Vennootschap of geen vennootschap: het verandert niets aan onze service i.v.m. uw inkomstenbelasting. Strategica volgt de Belgische wetgeving op de voet, adviseert, optimaliseert en zorgt voor uw comfort.

Gewaarborgd inkomen

Er zijn levenswendingen waar u niet onderuit kan, maar waar u zich wel vooraf kan voor indekken.  Denken we bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Op die momenten krijgt uw inkomen een forse klap, terwijl de kosten onverminderd blijven lopen. Er bestaan degelijke oplossingen voor die u in dergelijke omstandigheden de nodige garanties bieden. Strategica adviseert u en waakt erover dat alles up to date blijft.

"Advies met kennis van zaken heeft ons weloverwogen beslissingen doen nemen. Aanrader!"
Leliaert – Temse

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.