Spaarboekje

Dynamisch sparen, een interessant alternatief voor het spaarboekje

Strategica - Dynamisch sparen

Waar moet u met uw spaarcenten heen nu het spaarboekje amper nog geld opbrengt? De financieel adviseurs van Strategica laten u kennis maken met de voordelen van dynamisch sparen.

Beleggingsstrategie voor een zorgeloze toekomst

Strategica - Beleggingsstrategie

Wat brengt de lente? De toekomst voorspellen zal evenwel niet lukken, maar we kunnen wel terugblikken naar het eerste kwartaal van dit jaar. Er zijn tal van onzekere factoren die positieve cijfers in de kiem smoren. We denken maar aan het handelsconflict tussen de VS en China, Trump vs. Rusland, het dataschandaal van Facebook, stijgende rente, … Moeten we schrik hebben voor een handelsoorlog en welke impact zal dit hebben op mijn beleggingsportefeuille? Een ‘tweet’ van Trump kan volstaan om de beursdag in het rood af te sluiten.

Waarom is gespreid beleggen interessant?

Strategica - Waarom is gespreid beleggen interessant?

Loont het om op regelmatige basis een (klein) bedrag te sparen? Ons inziens wel. Indien u dit doordacht aanpakt, worden vele kleintjes, één groot. We sommen hieronder enkele voordelen en aandachtspunten van gespreid beleggen op:

Het zomerakkoord en uw beleggingsportefeuille

Het zomerakkoord en uw beleggingsportefeuille - Strategica

Eind juli werd het zomerakkoord van regering Michel voorgesteld. Dit politiek akkoord verandert voor de zoveelste keer de fiscaliteit en het klimaat voor de beleggers en spaarders. Hier bespreken we kort de belangrijkste maatregelen voor u.  

"Als ondernemers hebben we niet veel tijd voor onze privézaken. Strategica bewaart voor ons het overzicht en stelt doelgerichte oplossingen voor."
Verschelden - Ieper

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. 

Subscribe to RSS - Spaarboekje