Strategica

Atypische financiële adviseur

Strategica - Atypische financiële adviseur

Strategica doet veel meer dan louter vermogensbegeleiding. De financiële planner met uitvalsbasis in Aalter huldigt een globale aanpak over de vier domeinen van financiële planning heen: inkomen, pensioen, nalatenschap en vermogen. Dankzij zijn neutrale marktpositionering, knowhow en persoonlijke aanpak ontzorgt Strategica de klanten en helpt hen hun dromen te realiseren.

Financiële vrijheid is ook voor u binnen handbereik

Strategica - financiële vrijheid

Wie morgen de jackpot van Euromillions wint, heeft wellicht geen geldzorgen meer. Toch hoeft u geen miljonair te zijn om financieel vrij te kunnen zijn. Met de juiste strategie komt u al een eind weg. En gelukkig is er Strategica om u te helpen. 

Strategica past haar privacybeleid aan

Strategica - Aangepast privacybeleid

Vanaf vandaag, 25 mei 2018 treden de nieuwe Europese privacyyregels in werking, de zogenaamde "General Data Protection Regulation" (hierna GDPR). Deze wetgeving vervangt de huidige nationale privacywetgeving.

De Wondernemers van Strategica: “Financieel advies voor elk moment in je leven”

Stratetegica - Financieel advies voor elk moment in je leven

Voor onze leningen en andere financiële transacties gaan we amper nog in het bankkantoor binnen. “Merkwaardig”, vindt financieel expert Tibald Rasschaert, “zeker nu geldkwesties hoe langer hoe ingewikkelder worden.” Bij Strategica pakken hij en zijn collega’s het dan ook radicaal anders aan. “Wij gaan bewust weer met onze klanten rond de keukentafel zitten. Je hebt die vertrouwensrelatie nodig om de juiste adviezen te kunnen geven.”

Strategica staat vermeld in Voka Magazine Oost-Vlaanderen

Strategica

'Begin 2018 is Strategica verschenen in het Magazine Ondernemers van VOKA Oost-Vlaanderen. Al van bij de start werd Strategica lid van VOKA. De adviseurs en medewerkers van Strategica hechten veel waarde aan dit professionele netwerk van ondernemers en maken er zelf ook deel van uit.’

Vermogensplanning met of zonder een beding van aanwas?

vermogensplanning

Wat is beding van aanwas?

Een beding van aanwas is een contract ten bezwarende titel, een zogenaamd kanscontract. De tegenprestatie bestaat in de gelijke kans voor elke partij om het aandeel van de andere in het goed te verwerven. De langstlevende verwerft met andere woorden het goed door de andere te overleven.

Sociale bescherming van de zelfstandige: weer een stap(je) vooruit

sociale bescherming van de zelfstandige - strategica

Door onvoorziene omstandigheden (ongeval, ziekte,…) kan uw leven plots veranderen. Het niet kunnen uitoefenen (tijdelijk of blijvend) van uw zelfstandige activiteit, kan echter verstrekkende gevolgen hebben. Sinds begin dit jaar biedt het zelfstandigenstatuut weer iets meer bescherming, al is dit relatief.

Versnelde uitkering voor zelfstandigen

Indien u als zelfstandige arbeidsongeschikt wordt, heeft u recht op een uitkering in de vorm van een dagvergoeding. Deze vergoeding wordt u toegekend voor elke dag van het jaar, behalve voor de zondagen.

Heeft u reeds een LEI code?

Strategica - Heeft u reeds een LEI code?

LEI betekent “Legal Entity Identifier”. Dit is een unieke alfanumerieke code bestaande uit 20 tekens. De code is een identificatie instrument voor vennootschappen die beleggen op financiële markten. Deze code dient om de transacties tussen de verschillende financiële partijen te traceren en de veiligheid te garanderen. Privé personen en vennootschappen zonder rechtspersoonlijkheid vallen niet onder deze regelgeving.

Strategica sluit structureel partnership met Made In Oost- én West-Vlaanderen

Strategica sluit structureel partnership met Made In Oost- én West-Vlaanderen

Made In is hét business-to-business ondernemersplatform voor bedrijven en managers in Vlaanderen. Made In biedt via een digitaal platform gerichte bedrijfsinformatie over en voor de verschillende economische regio’s in Vlaanderen. De redactie van Made In focust zich voornamelijk op de KMO-wereld. De link naar Strategica is dan ook niet ver te zoeken. Zestig procent van het cliënteel van Strategica bestaat uit ondernemers en bedrijfsleiders van KMO’s. “Financial experts at your service” luidt de slagzin van Strategica.

Strategica, een hecht team van specialisten

Strategica - Een hecht team van adviseurs

De rol van uw strategisch adviseur

Bij Strategica wordt u omringd door een groep van specialisten die kunnen beroepen op jarenlange ervaring. Advies op maat, afgestemd op uw doelstellingen, daar kan u als klant op rekenen. Uw strategisch adviseur zal u als een uniek contactpersoon door het volledige traject begeleiden.

Pagina's

"Als ondernemers hebben we niet veel tijd voor onze privézaken. Strategica bewaart voor ons het overzicht en stelt doelgerichte oplossingen voor."
Verschelden - Ieper

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. 

Subscribe to RSS - Strategica