Team

Atypische financiële adviseur

Strategica - Atypische financiële adviseur

Strategica doet veel meer dan louter vermogensbegeleiding. De financiële planner met uitvalsbasis in Aalter huldigt een globale aanpak over de vier domeinen van financiële planning heen: inkomen, pensioen, nalatenschap en vermogen. Dankzij zijn neutrale marktpositionering, knowhow en persoonlijke aanpak ontzorgt Strategica de klanten en helpt hen hun dromen te realiseren.

De Wondernemers van Strategica: “Financieel advies voor elk moment in je leven”

Stratetegica - Financieel advies voor elk moment in je leven

Voor onze leningen en andere financiële transacties gaan we amper nog in het bankkantoor binnen. “Merkwaardig”, vindt financieel expert Tibald Rasschaert, “zeker nu geldkwesties hoe langer hoe ingewikkelder worden.” Bij Strategica pakken hij en zijn collega’s het dan ook radicaal anders aan. “Wij gaan bewust weer met onze klanten rond de keukentafel zitten. Je hebt die vertrouwensrelatie nodig om de juiste adviezen te kunnen geven.”

Strategica, een hecht team van specialisten

Strategica - Een hecht team van adviseurs

De rol van uw strategisch adviseur

Bij Strategica wordt u omringd door een groep van specialisten die kunnen beroepen op jarenlange ervaring. Advies op maat, afgestemd op uw doelstellingen, daar kan u als klant op rekenen. Uw strategisch adviseur zal u als een uniek contactpersoon door het volledige traject begeleiden.

"Er is een hechte vertrouwensband ontstaan met onze adviseur, die steeds bereikbaar is voor onze vragen"
Van Nieuwenhove & Bracke - Gent

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. 

Subscribe to RSS - Team