Nieuws

Een stapel kranten

Blijf goed geïnformeerd met onze nieuwsblog

Onze financiële experten volgen de financiële en fiscale actualiteit voor u van nabij op.
In onze nieuwsartikels leggen onze specialisten op een heldere manier relevante onderwerpen uit.
Persoon houdt lichtpeertje vast

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van  de complexe en veranderlijke regelgeving over inkomsten- en vermogensbelasting, de pensioenwetgeving en het erfrecht? Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Koppel in bespreking met een financieel adviseur

Niet gevonden wat u zocht?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend introductiegesprek. Onze financiële experten luisteren aandachtig naar uw vragen en geven u concreet advies.

Zaal klaargemaakt voor een Strategica voordracht

Neem deel aan onze infosessies

De Strategica-experten komen regelmatig aan het woord tijdens onze gratis regionale en online infosessies over de verschillende domeinen van financiële planning.

Ontdek onze unieke aanpak

Een financiële planning die u écht vooruithelpt, vraagt om een unieke aanpak.

Elk domein telt in financiële planning.

 • Man aan het werk op zijn laptop

  Goed & zeker inkomen

  U werkt hard voor uw centen, voor uw gezin en voor uw zaak. Belastingen betalen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar goed kunnen leven en sparen, dat doet u het toch voor - ook als het even tegenzit. Strategica analyseert uw inkomsten en helpt u om ze te beschermen en optimaliseren.

 • Gezin geniet van het zicht op zee

  Slim sparen

  Hoe bouwt u een spaarpot op die beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft? Een vermogen dat gestaag aangroeit, ook wanneer het klassieke spaarboekje niet meer loont? Waarbij u niet moet kiezen tussen genieten en sparen? Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt u.

 • Ouder koppel drinkt samen een glas witte wijn

  Zorgeloos pensioen

  U wilt ook na uw pensioen comfortabel kunnen leven en genieten van de leuke dingen waar u nu misschien wat minder tijd voor heeft. Met het wettelijke pensioen alleen zal dat niet lukken. Start op tijd met een pensioenplanning op maat. Zo bouwt u de nodige reserves op.

 • Opa leest voor aan kleindochter

  Doordachte nalatenschap

  Gaan moeten we ooit allemaal. De manier waarop, die hebben we helaas niet in de hand. Maar u kunt wie en wat u lief is, wel beschermen met een successieplanning op maat. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. En daar wacht u best niet mee tot het leven u verrast.

Man van middelbare leeftijd belt met zijn mobiele telefoon

Vragen? Laat het ons weten!

Onze financiële experten staan graag tot uw dienst.