Vermogensplanning

Strategica - Vermogensplanning
Strategica - Vermogensplanning icoon

Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt. Één van de absolute succesfactoren is de structuur van deze planning. Ze dient een evenwichtige balans na te streven tussen de korte, de middellange en de lange termijn.

Vermogensplanning ontzorgt u rond de volgende elementaire vragen:

  • Hoe kan ik mijn vermogen structureren op de lange termijn?
  • Welk kapitaal heb ik nodig om mijn levensstandaard te behouden na het wegvallen van mijn beroepsinkomsten?
  • Wanneer ga ik best met pensioen?
  • Is mijn vermogen beschermd tegen inflatie?
  • Wat is de fiscale druk op mijn vermogen?
  • Volstaat mijn huidig vermogen om later zorgeloos te leven?

Strategica analyseert, rapporteert en voert uit. Hierbij staat u helemaal centraal. We gaan exclusief voor oplossingen die het beste aansluiten bij uw persoonlijkheid, uw situatie en uw objectieven. Puur maatwerk dus dat u garanties biedt zonder zorgen. We volgen alles van nabij op en houden u meerdere malen per jaar op de hoogte van de evoluties.

Vermogensplanning versus vermogensbeheer

Strategica specialiseert zich in vermogensplanning en niet in vermogensbeheer. In het strategisch advies begeleiden wij de klanten in het maken van strategische keuzes rondom hun vermogen.

Een vermogensverzekering en een levensverzekering kunnen onderdelen zijn van uw persoonlijke vermogensplan. Strategica informeert u en stelt u de producten en formules voor die idealiter bij u passen.

Als u nood heeft aan beleggings- of investeringsadvies, dan kunnen wij u uiteraard in contact brengen met partners die expert zijn in deze materies. We selecteren en evalueren samen met u de verschillende externe partners.

"Wij zijn op een professionele en discrete manier geholpen. Financieel advies aan de keukentafel is atyptisch geworden."
Heirman – Pepingen

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.