Preventieve maatregelen tegen het coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich ook in ons land. Gezondheid is echter ons meest kostbare goed en we willen deze dan ook ten volle beschermen!

Strategica neemt haar verantwoordelijkheid en schrapt om deze redenen al haar publieke voordrachten tot en met 5 april 2020. Wij volgen de instructies van de Belgische overheid op de voet. Deze termijn kan als dusdanig verlengd worden. Het is noodzakelijk om in deze uitzonderlijke situatie het gezond verstand te laten primeren. Alle personen die zich hebben geregistreerd voor voordrachten zullen telefonisch worden gecontacteerd.

De interne en externe medewerkers van Strategica blijven op post en wij garanderen de continuïteit van onze dienstverlening. Er zijn duidelijke richtlijnen van toepassing voor onze medewerkers om ieders gezondheid te beschermen en de continuïteit van de activiteiten te waarborgen
Voor al uw vragen kan u terecht per e-mail info@strategica.be of telefonisch 09 277 03 11 of bij uw persoonlijke adviseur.
 

"Wij zijn op een professionele en discrete manier geholpen. Financieel advies aan de keukentafel is atyptisch geworden."
Heirman – Pepingen

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.