Onze verhalen

Klanten geven hun mening over Strategica

Wat klanten over ons vertellen

Klanten geven hun persoonlijke mening over de financiële dienstverlening van Strategica. Wilt u ook uw ervaringen met ons delen? Stuur dan een e-mail naar uw persoonlijk financieel adviseur of naar info@strategica.be. En vooral, zeg het voort!
Maak kennis met ons tijdens een vrijblijvend introductiegesprek

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak een afspraak met onze financiële experten. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek nemen ze uw specifieke situatie onder de loep en bekijken ze hoe we u best kunnen verder helpen.

Neem deel aan een Strategica voordracht in uw buurt

Bekijk onze voordrachten

Strategica organiseert regelmatig gratis regionale voordrachten & webinars over de verschillende domeinen van financiële planning.

Blijf op de hoogte van de actualiteit over financiële planning met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf goed geïnformeerd over de complexe en veranderlijke regelgeving over inkomsten- en vermogensbelasting, de pensioenwetgeving en het erfrecht. Lees de nieuwsartikels van Strategica-experten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ontdek onze unieke aanpak

Een financiële planning die u écht vooruithelpt, vraagt om een unieke aanpak.

Elk domein telt in financiële planning

 • Bescherm en optimaliseer uw inkomen

  Goed & zeker inkomen

  U werkt hard voor uw centen, voor uw gezin en voor uw zaak. Belastingen betalen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar goed kunnen leven en sparen, dat doet u het toch voor - ook als het even tegenzit. Strategica analyseert uw inkomsten en helpt u om ze te beschermen en optimaliseren.

 • Kies voor slim sparen met een persoonlijke vermogensplanning

  Slim sparen

  Hoe bouwt u een spaarpot op die beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft? Een vermogen dat gestaag aangroeit, ook wanneer het klassieke spaarboekje niet meer loont? Waarbij u niet moet kiezen tussen genieten en sparen? Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt u.

 • Ga voor een zorgeloos pensioen met een pensioenplanning op maat

  Zorgeloos pensioen

  U wilt ook na uw pensioen comfortabel kunnen leven en genieten van de leuke dingen waar u nu misschien wat minder tijd voor heeft. Met het wettelijke pensioen alleen zal dat niet lukken. Start op tijd met een pensioenplanning op maat. Zo bouwt u de nodige reserves op.

 • Regel uw nalatenschap naar wens met een successieplanning op maat

  Doordachte nalatenschap

  Gaan moeten we ooit allemaal. De manier waarop, die hebben we helaas niet in de hand. Maar u kunt wie en wat u lief is, wel beschermen met een successieplanning op maat. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. En daar wacht u best niet mee tot het leven u verrast.

Neem contact op. Strategica beantwoordt graag uw vragen

Vragen? Laat het ons weten!

Onze financiële experten staan graag tot uw dienst.