Onze verhalen

Lachende vrouw kijkt haar man aan

Wat klanten over ons vertellen

Klanten geven hun persoonlijke mening over de financiële dienstverlening van Strategica. Wilt u ook uw ervaringen met ons delen? Stuur dan een e-mail naar uw persoonlijk financieel adviseur of naar info@strategica.be. En vooral, zeg het voort!
Koppel in bespreking met een financieel adviseur

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak een afspraak met onze financiële experten. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek nemen ze uw specifieke situatie onder de loep en bekijken ze hoe we u best kunnen verder helpen.

Zaal klaargemaakt voor een Strategica voordracht

Bekijk onze voordrachten

Strategica organiseert regelmatig gratis regionale voordrachten & webinars over de verschillende domeinen van financiële planning.

Persoon houdt lichtpeertje vast

Blijf op de hoogte

Blijf goed geïnformeerd over de complexe en veranderlijke regelgeving over inkomsten- en vermogensbelasting, de pensioenwetgeving en het erfrecht. Lees de nieuwsartikels van Strategica-experten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ontdek onze unieke aanpak

Een financiële planning die u écht vooruithelpt, vraagt om een unieke aanpak.

Elk domein telt in financiële planning

 • Man aan het werk op zijn laptop

  Goed & zeker inkomen

  U werkt hard voor uw centen, voor uw gezin en voor uw zaak. Belastingen betalen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar goed kunnen leven en sparen, dat doet u het toch voor - ook als het even tegenzit. Strategica analyseert uw inkomsten en helpt u om ze te beschermen en optimaliseren.

 • Gezin geniet van het zicht op zee

  Slim sparen

  Hoe bouwt u een spaarpot op die beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft? Een vermogen dat gestaag aangroeit, ook wanneer het klassieke spaarboekje niet meer loont? Waarbij u niet moet kiezen tussen genieten en sparen? Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt u.

 • Ouder koppel drinkt samen een glas witte wijn

  Zorgeloos pensioen

  U wilt ook na uw pensioen comfortabel kunnen leven en genieten van de leuke dingen waar u nu misschien wat minder tijd voor heeft. Met het wettelijke pensioen alleen zal dat niet lukken. Start op tijd met een pensioenplanning op maat. Zo bouwt u de nodige reserves op.

 • Opa leest voor aan kleindochter

  Doordachte nalatenschap

  Gaan moeten we ooit allemaal. De manier waarop, die hebben we helaas niet in de hand. Maar u kunt wie en wat u lief is, wel beschermen met een successieplanning op maat. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. En daar wacht u best niet mee tot het leven u verrast.

Man van middelbare leeftijd belt met zijn mobiele telefoon

Vragen? Laat het ons weten!

Onze financiële experten staan graag tot uw dienst.