Wie zijn we?

Buitenzicht van het Strategica kantoorgebouw

Strategica is een financieel adviseur in Aalter, gespecialiseerd in persoonlijk strategisch financieel en fiscaal advies.

Ons team telt meer dan 45 financiële experten die hun kennis en ervaring bundelen om klanten doorheen de verschillende domeinen van financiële planning te begeleiden:

Wil u meer weten over hoe we onze klanten begeleiden? Ontdek wat we doen.

Ons team

Ontdek het voltallige Strategica team.

Strategische klantendienst

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over ons aanbod en unieke manier van werken? Of heeft u andere vragen? De klantendienst staat u graag te woord.

Strategisch Consultants

Wat doet Strategica en hoe kunnen ze mij van dienst zijn? Hierop bieden onze consultants antwoord tijdens één van onze gratis infosessies of in een persoonlijk, vrijblijvend introductiegesprek.

Strategisch Compliance Adviseur

De strategisch compliance adviseur is het eerste aanspreekpunt van onze nieuwe klant. Het is belangrijk om bij de opstart van elk nieuw klantendossier de verwachtingen correct in kaart te brengen aan de hand van de inzameling van de financiële gegevens.
Het correct implementeren van het juridisch beleid binnen Strategica valt ook onder de verantwoordelijkheid van onze compliance adviseur zodat de relevante wet- en regelgeving worden nageleefd.

Fiscaal & Juridisch Team

Het fiscaal & juridisch team maakt een grondige analyse van uw huidige en gewenste financiële situatie en stelt verschillende praktische maatwerkoplossingen voor om uw streefdoelen te bereiken.

* Advocaat

Strategisch Adviseurs

De strategisch adviseurs leren uw verwachtingen en doelstellingen in detail kennen, overleggen met u over de juiste aanpak, vertalen dit naar een concreet stappenplan en helpen u bij de uitvoering van dit persoonlijk financieel plan.

Strategisch Relatiebeheerders

Advies is geen eenmalig iets. De strategisch relatiebeheerders blijven uw situatie goed opvolgen en adviseren u over nodige bijsturingen zodat alles volgens uw plan verloopt.

Strategisch Kredietadviseur

De strategische kredietadviseur begeleidt u naar de best passende kredietoplossing voor uw vastgoedinvestering.
Uw kredietdossier wordt gedurende de volledige looptijd verder opgevolgd en geoptimaliseerd.

Strategisch Service Team

Voor de uitvoering van uw persoonlijk stappenplan kunt u rekenen op de ondersteuning van het Strategisch Service Team dat nauw samenwerkt met uw financieel adviseur en relatiebeheerder.

Communicatie

Onze communicatiecollega’s houden u op de hoogte van alle relevante info voor uw financiële planning. U meer inzicht geven in de financiële en fiscale sector, in mensentaal en op uw maat, dat is hun missie.

Bestuurders

Bij Strategica geloven we erin dat een goed georganiseerd vermogen in iedere fase van uw leven zorgt voor gemoedsrust en financiële zekerheid. Als bestuurders delen we deze passie met onze medewerkers en onze klanten in een open en transparante langetermijnsamenwerking.

foto voordracht Tom

Maak kennis met Strategica tijdens onze voordrachten

In onze gratis infosessies krijgt u inzichten over financiële en fiscale onderwerpen die veel mensen bezighouden. Daarnaast kunt u ook persoonlijk of via chat uw vragen stellen aan één van onze financiële experten.

Werken bij Strategica

Zin om het Strategica-team te versterken?