Wat we doen

Meeting Strategica

Financiële experten tot uw dienst.

Ga gerust vooruit met Strategica.
 

Elke dag opnieuw willen we bij Strategica onze klanten de voldoening geven dat ze de juiste keuzes maken om hun opgebouwde vermogen gestaag te laten groeien, goed te beschermen, voluit te benutten en met zorg na te laten. Dat doen we met financieel advies op maat, tastbare totaaloplossingen en een gepersonaliseerde ondersteuning op elk moment. En onze klanten, dat zijn zelfstandigen, loontrekkenden en gepensioneerden op zoek naar een bedachtzame financieel expert die hun belangen voor de volle honderd procent behartigt. Ze kunnen rekenen op ons advies en begeleiding voor een zorgeloos genieten van het leven dat ze voor ogen hebben.

 

Ons beter leren kennen?

Strategica waarden

Onze financiële dienstverlening en samenwerking met klanten berusten op vijf belangrijke principes:

 • icoon oor

  Luisteren

  We luisteren naar de vragen, wensen en verwachtingen van onze klanten en stellen hun behoeften en streefdoelen centraal in al ons werk.

 • mensen

  Samen

  We vormen een hecht team van experten die zich, samen met onze klanten, blijvend inzetten voor hun succes - nu en in de toekomst.

 • conversatie

  Duidelijke taal

  Bij ons geen vakjargon en halve aanbevelingen, maar wel een compleet en doelgericht stappenplan dat op elk moment duidelijk en concreet is.

 • vragen

  Paraat

  Een onverwachte vraag, een plotse verandering - we zijn er om het nodige te doen. Met de glimlach en meteen zoals het hoort. Nu, morgen en verder in de toekomst.

 • resultaat

  Tastbaar resultaat

  Onze dienstverlening stopt niet bij bruikbaar advies. We engageren ons evenzeer voor een kwaliteitsvolle uitwerking, persoonlijke begeleiding en opvolging om de vooropgestelde doelstellingen in overleg en naar voldoening van onze klanten te halen.

Foto steffi en klant

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Maak een afspraak met onze financiële experten. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek nemen ze uw specifieke situatie onder de loep en stellen ze graag onze dienstverlening aan u voor. Zo weet u snel op welke manier we u verder kunnen helpen.

Financiële planning, wat is dat?

Een persoonlijke financiële planning geeft een totaalzicht op uw financiële en fiscale situatie en biedt een concrete leidraad om uw vooropgestelde doelstellingen omtrent inkomen, vermogen, pensioen of nalatenschap te realiseren, rekening houdend met uw unieke situatie in elk van deze domeinen.

Ook al heeft u een vast aanspreekpunt bij Strategica, financiële planning is teamwerk.

Elk domein telt in financiële planning.

 • overleg vermogen

  Goed & zeker inkomen

  U werkt hard voor uw centen, voor uw gezin en voor uw zaak. Belastingen betalen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar goed kunnen leven en sparen, dat doet u het toch voor - ook als het even tegenzit. Strategica analyseert uw inkomsten en helpt u om ze te beschermen en optimaliseren.

 • rekenmachine

  Slim sparen

  Hoe bouwt u een spaarpot op die beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft? Een vermogen dat gestaag aangroeit, ook wanneer het klassieke spaarboekje niet meer loont? Waarbij u niet moet kiezen tussen genieten en sparen? Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt u.

 • zorgeloos pensioen

  Zorgeloos pensioen

  U wilt ook na uw pensioen comfortabel kunnen leven en genieten van de leuke dingen waar u nu misschien wat minder tijd voor heeft. Met het wettelijke pensioen alleen zal dat niet lukken. Start op tijd met een pensioenplanning op maat. Zo bouwt u de nodige reserves op.

 • grootvader met kleindochter

  Doordachte nalatenschap

  Gaan moeten we ooit allemaal. De manier waarop, die hebben we helaas niet in de hand. Maar u kunt wie en wat u lief is, wel beschermen met een successieplanning op maat. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. En daar wacht u best niet mee tot het leven u verrast.

foto jan en lieve

Mensen zoals u geven ons het volle vertrouwen.

Onze klanten delen graag hun ervaringen over de samenwerking met ons.

Ontdek onze unieke aanpak

Een financiële planning die u écht vooruit helpt, vraagt om een unieke aanpak.