Goed & zeker inkomen

Man aan het werk op zijn laptop

Totaaloverzicht als basis voor optimalisatie en bescherming van uw inkomen

Geld is geld, toch? Niet als het over financiële planning gaat. Om uw inkomen veilig te stellen en fiscaal te optimaliseren, is een compleet overzicht van uw totale inkomen essentieel. Naast loon of inkomen uit uw onderneming haalt u mogelijk nog aanvullende inkomsten uit huurgelden, beleggingen, lijfrente of pensioen.

Strategica organiseert regelmatig infosessies over dit onderwerp. Volledig gratis. 

Man werkt op zijn laptop. Zijn tablet ligt naast zijn laptop.

Fiscale optimalisatie kan bij maar liefst 92% van onze dossiers

Onze Strategica-experten volgen de financiële evoluties en veranderingen in de wetgeving op de voet. We zijn dan ook perfect geplaatst om u wegwijs te maken in de inkomstenbelasting - of u nu een vennootschap hebt of niet - en u fiscaal advies te verlenen. Met uw huidige situatie als vertrekpunt onderzoeken onze financiële specialisten alle pistes om uw belastbaar inkomen tot een minimum te beperken. Op uw verzoek bespreken we het resultaat van die denkoefening ook met uw boekhouder. In maar liefst 92% van onze dossiers kunnen we fiscaal optimaliseren.

Vrouw overlegt met haar adviseur in aanwezigheid van haar partner

We helpen uw inkomen beschermen tegen financiële tegenvallers.

Een ongeval of ziekte, overlijden of echtscheiding: stuk voor stuk moeilijke momenten die veelal een  onverwachte, forse klap voor uw inkomen betekenen. Strategica becijfert het inkomen dat u zou overhouden, mocht uw situatie plots veranderen. We overlopen met u de mogelijke oplossingen - verzekering gewaarborgd inkomen zelfstandige, verzekering inkomensverlies, omzetverzekering, levensverzekering, wijziging huwelijkscontract, … - in dergelijke omstandigheden en bespreken welk inkomen u wilt waarborgen.

Uw oplossing gekozen? We waken erover dat die u ook in de toekomst de nodige garanties blijft bieden. 

Een stapel kranten

Meer weten over hoe uw inkomen te verzilveren en te verzekeren?

Lees onze nieuwsartikels over inkomen.

Blijf goed geïnformeerd door u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ontdek onze unieke aanpak

Een financiële planning die écht loont, gaat over meer dan uw inkomen alleen.

Elk domein telt in financiële planning.

 • Gezin geniet van het zicht op zee

  Slim sparen

  Hoe bouwt u een spaarpot op die beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft? Een vermogen dat gestaag aangroeit, ook wanneer het klassieke spaarboekje niet meer loont? Waarbij u niet moet kiezen tussen genieten en sparen? Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt u.

 • Ouder koppel drinkt samen een glas witte wijn

  Zorgeloos pensioen

  U wilt ook na uw pensioen comfortabel kunnen leven en genieten van de leuke dingen waar u nu misschien wat minder tijd voor heeft. Met het wettelijke pensioen alleen zal dat niet lukken. Start op tijd met een pensioenplanning op maat. Zo bouwt u de nodige reserves op.

 • Opa leest voor aan kleindochter

  Doordachte nalatenschap

  Gaan moeten we ooit allemaal. De manier waarop, die hebben we helaas niet in de hand. Maar u kunt wie en wat u lief is, wel beschermen met een successieplanning op maat. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. En daar wacht u best niet mee tot het leven u verrast.

Man van middelbare leeftijd belt met zijn mobiele telefoon

Vragen? Laat het ons weten!

Onze financiële experten staan graag tot uw dienst.