Wie zijn we?

Buitenzicht van het Strategica kantoorgebouw

Strategica is een financieel adviseur in Aalter, gespecialiseerd in strategisch advies.

Ons team telt meer dan 42 financiële experten die hun kennis en ervaring bundelen om klanten doorheen de verschillende domeinen van financiële planning - inkomen, vermogen, pensioen, nalatenschap - te begeleiden.

Ons team

Ontdek het voltallige Strategica team.

Klantendienst

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons aanbod en unieke manier van werken, … de klantendienst staat u graag te woord.

Consultants

Wat doet Strategica en hoe kunnen ze mij van dienst zijn? Hierop bieden onze consultants antwoord tijdens één van onze infosessies of in een persoonlijk introductiegesprek.

Fiscaal & Juridisch Team

Het fiscaal & juridisch team maakt een grondige analyse van uw huidige en gewenste situatie en stelt verschillende praktische maatwerkoplossingen voor om uw streefdoelen te bereiken.

Strategisch Adviseurs

De strategisch adviseurs leren uw verwachtingen en doelstellingen in detail kennen, overleggen met u over de juiste aanpak, vertalen dit naar een concreet stappenplan en helpen u bij de uitvoering ervan.

Strategisch Relatiebeheerders

Advies is geen eenmalig iets. De strategisch relatiebeheerders blijven uw situatie goed opvolgen en adviseren u over nodige bijsturingen zodat alles volgens uw plan verloopt.

Back Office

Voor de uitvoering van uw persoonlijk stappenplan kunt u rekenen op de ondersteuning van de back office medewerkers die nauw samenwerken met uw adviseur en relatiebeheerder.

Algemeen Management

Het algemeen management zorgt dat hun medewerkers zich elke dag op hun best en leukst voor hetzelfde doel (u!) kunnen inzetten.

Bestuurders

Bij Strategica geloven we erin dat een goed georganiseerd vermogen in iedere fase van uw leven zorgt voor gemoedsrust en financiële zekerheid. Als bestuurders delen we deze passie met onze medewerkers en onze klanten in een open en transparante lange termijnsamenwerking.

foto voordracht Tom

Maak kennis met Strategica tijdens onze voordrachten

In onze gratis infosessies krijgt u inzichten over financiële en fiscale onderwerpen die veel mensen bezighouden. Daarnaast kunt u ook persoonlijk of via chat uw vragen stellen aan één van onze financiële experten.

Werken bij Strategica

Zin om het Strategica-team te versterken?