Wie zijn we?

Buitenzicht van het Strategica kantoorgebouw

Strategica is een financieel adviseur in Aalter, gespecialiseerd in strategisch advies.

Ons team telt meer dan 35 financiële experten die hun kennis en ervaring bundelen om klanten doorheen de verschillende domeinen van financiële planning - inkomen, vermogen, pensioen, nalatenschap - te begeleiden.

Ons team

Ontdek het voltallige Strategica team.

Strategica consultants

Consultants

Wat doet Strategica en hoe kunnen ze mij van dienst zijn? Hierop bieden onze consultants antwoord tijdens één van onze infosessies of in een persoonlijk introductiegesprek.

Laura, Koen, Tom, Jasper, Thibaud

Audit team van Strategica

Audit

Het audit team maakt een grondige analyse van uw huidige en gewenste situatie en stelt verschillende praktische maatwerkoplossingen voor om uw streefdoelen te bereiken.

Inge, Monique, Stephanie, Lore, Tine

Strategisch adviseurs bij Strategica

Strategisch Adviseurs

De strategisch adviseurs leren uw verwachtingen en doelstellingen in detail kennen, overleggen met u over de juiste aanpak, vertalen dit naar een concreet stappenplan en helpen u bij de uitvoering ervan.

Joeri, Klaas, Michiel, Steven, Axel, Mieke

Backoffice team van Strategica

Backoffice

Voor de uitvoering van uw persoonlijk stappenplan kunt u rekenen op de ondersteuning van de backoffice medewerkers die nauw samenwerken met uw adviseur en relatiebeheerder.

Sigrid, Joyce, Elisa, Karolien

Strategisch relatiebeheerders van Strategica

Strategisch Relatiebeheerders

Advies is geen eenmalig iets. De strategisch relatiebeheerders blijven uw situatie goed opvolgen en adviseren u over nodige bijsturingen zodat alles volgens uw plan verloopt.

Steffi, Frederik, Jeroen, Kelly

Algemeen Management bij Strategica

Algemeen Management

Het algemeen management zorgt dat hun medewerkers zich elke dag op hun best en leukst voor hetzelfde doel (u!) kunnen inzetten.

Tibald, Guy, Steven, Annelies, Freya, An, Eline

Strategica klantendienst

Klantendienst

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over ons aanbod en unieke manier van werken, … de klantendienst staat u graag te woord.

Jocelyne, Chantal, Elsie, Peter, Joni, Jeroen, Kimsy

Zaal klaargemaakt voor een Strategica voordracht

Maak kennis met Strategica tijdens onze voordrachten

In onze gratis infosessies krijgt u inzichten over financiële en fiscale onderwerpen die veel mensen bezighouden. Daarnaast kunt u ook persoonlijk of via chat uw vragen stellen aan één van onze financiële experten.

Lachende vrouw kijkt haar man aan

Benieuwd wat klanten over ons vertellen?

Klanten geven hun persoonlijke mening over de financiële dienstverlening van Strategica.

Werken bij Strategica

Zin om het Strategica-team te versterken?

Elk domein telt in financiële planning.

 • Man aan het werk op zijn laptop

  Goed & zeker inkomen

  U werkt hard voor uw centen, voor uw gezin en voor uw zaak. Belastingen betalen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar goed kunnen leven en sparen, dat doet u het toch voor - ook als het even tegenzit. Strategica analyseert uw inkomsten en helpt u om ze te beschermen en optimaliseren.

 • Gezin geniet van het zicht op zee

  Slim sparen

  Hoe bouwt u een spaarpot op die beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft? Een vermogen dat gestaag aangroeit, ook wanneer het klassieke spaarboekje niet meer loont? Waarbij u niet moet kiezen tussen genieten en sparen? Vermogensplanning biedt u comfort en ontzorgt u.

 • Ouder koppel drinkt samen een glas witte wijn

  Zorgeloos pensioen

  U wilt ook na uw pensioen comfortabel kunnen leven en genieten van de leuke dingen waar u nu misschien wat minder tijd voor heeft. Met het wettelijke pensioen alleen zal dat niet lukken. Start op tijd met een pensioenplanning op maat. Zo bouwt u de nodige reserves op.

 • Opa leest voor aan kleindochter

  Doordachte nalatenschap

  Gaan moeten we ooit allemaal. De manier waarop, die hebben we helaas niet in de hand. Maar u kunt wie en wat u lief is, wel beschermen met een successieplanning op maat. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust en die van uw dierbaren. En daar wacht u best niet mee tot het leven u verrast.

Man van middelbare leeftijd belt met zijn mobiele telefoon

Vragen? Laat het ons weten!

Onze financiële experten staan graag tot uw dienst.