Strategica sluit structureel partnership met Made In Oost- én West-Vlaanderen

Made In is hét business-to-business ondernemersplatform voor bedrijven en managers in Vlaanderen. Made In biedt via een digitaal platform gerichte bedrijfsinformatie over en voor de verschillende economische regio’s in Vlaanderen. De redactie van Made In focust zich voornamelijk op de KMO-wereld. De link naar Strategica is dan ook niet ver te zoeken. Zestig procent van het cliënteel van Strategica bestaat uit ondernemers en bedrijfsleiders van KMO’s. “Financial experts at your service” luidt de slagzin van Strategica. Het team van adviseurs maken met kennis van zaken een grondige analyse van uw inkomen, familiaal vermogen, pensioen en nalatenschap én vertalen die vooruitzichten in een concreet persoonlijk actieplan.

De nieuwsbrief van Made In belandt iedere ochtend in de mailbox van 93.250 ondernemers en managers. Bovendien slaan meer dan een half miljoen unieke bezoekers maandelijks koers naar de verschillende nieuwswebsites van Made In. Strategica wil op deze manier haar (toekomstige) klanten ontmoeten, inviteren en informeren.

Donderdag 30 november 2017 werd Strategica samen met de andere structurele partners uit de 7 regio’s van Made In verwelkomd bij Hof Ter Linden te Edegem. We werden verwend met een netwerkquiz tijdens een heerlijk kerstdiner. De synergie tussen de partners heeft meteen zijn vruchten afgeworpen. Meer nieuws volgt in de loop van 2018.

Strategica sluit structureel partnership met Made In Oost- én West-Vlaanderen
"Strategica zorgde voor oplossingen op maat van onze familiale situatie. Sterke organisatie in persoonlijk advies!"
Van Damme – Oostende

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.